Golfklær

golf3Når du skal ut og spille golf er det lurt å kle seg behagelig, og ikke minst etter vær og vindforhold. Spiller du inne er det nok å ha på seg ledige, komfortable klær, men skal du ut på den virkelige golfbanen så er det lurt å sjekke værmeldingen først.

Først og fremst så trenger du ledige, komfortable klær som lar deg svinge golfkøllen og som lar deg gå dit du må når golfballen havner der den ikke skal. De fleste velger seg gode chinos og en grei piké eller T-skjorte og ett par gode sko. I norsk vær trenger du ofte mer enn det, og da er det supert med noen varmere lag med pustende klær. Nike har en god Therma Fit-genser med glidelås, den er et godt eksempel på tøy som kan være godt å spille i på en norsk vår- eller høstdag.

Over pikeen eller T-skjorten så er det lurt å ha en genser eller en cover-up som det gjerne også kalles. Her er Puma, Under Armour, Nike og Adidas sterkt inne på markedet. Fellestrekket for alle disse er at de er pustende, og at de fleste har en glidelås i halsen.

Om du ikke kan gå i kortbukse, så kan du godt bruke et par chinos på golfbanen. Spiller du golf på banen her i Norge, kan det være lurt å ta en kikk på bukser som er både regn- og vindavvisende. Gjerne et par som puster også, slik at du ikke blir klam når du spiller. Det finnes flere gode golfbukser på markedet. Nike produserer mye bra utstyr, og de er gode på slike bukser også. De har også en golfshorts som er enkel og fin og veldig populær.

For de ivrigste golferne så er det nok en god idé å ta med regntøy når du skal spille. Her er de vanlige merkene som for eksempel Nike på markedet.

Kikker solen frem, så er det nok lurt at du tar på deg et hodeplagg som gir deg litt skygge for øynene slik at du finner den vinkelen som du skal finne. Da er det veldig populært med en kaps med riktig logo på fronten. Du kan jo prøve den originale, flotte Wilson-kapsen i tweed, men mest populært er det nok å bruke en vanlig kaps. De fleste produsentene som produserer golfutstyr selger også sine egne kapser med sine logoer på. Har du en favoritt, så kan du jo gjerne velge den.