Gode boker om golf

golf13Vi har laget en liste over gode bøker om golf, slik at du enklere kan finne din favoritt – eller en ny bok å lese.

  • ’The Science of the Perfect Swing’ av Peter Dewhurst ble utgitt i 2016 av Oxford University Press Inc. Forfatteren er en mekanisk ingeniør som tar for seg de fysiske prinsippene i spillet. Dette fordi grunnmuren i golf ikke er alle caddiene, de små bilene eller alle klubbene, men fordi grunnmuren i golf nettopp er energiforflytning, innfallsvinkler, spinn og moment. Det handler om det perfekte slaget med andre ord.
  • ’Bli en bedre golfer’ av Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht ble utgitt i 2013 av Schibsted forlag. Boken er ment for deg som ønsker å forbedre handicapet ditt. Det være seg om du er en rykende fersk nybegynner, en scratchspiller eller har spilt golf i noen år. Her forteller Bjørnstad om livet i PGA Tour og de begge forteller om de beste banene i Skandinavia og USA. Boken kan gi deg mer kunnskap om spillet og en innsikt i den fysiske og mentale treningen som kreves for å nå langt i spillet.
  • ’ Find center. Enter the circle’ av Jack Thomsen ble utgitt som pocketbok av Trafford Publishing i 2015. Boken er fin for deg som ønsker å bli bedre i spillet. Her finner du gode tips til hvordan det er lurt å tenke for å forbedre dine slag. Boken er på engelsk.
  • ’Golferens lille sitatbok’ av Halvor Kleppe ble utgitt i 2006 av forlaget Lille måne. Halvor Kleppe er en kjent norsk journalist og forfatter som har samlet et knippe morsomme golfsitater i denne vesle boken. Passer i bokhyllen til enhver golfer.