De beste golfklubbene

De beste golfkøllene

Nike

golf6Nike er et kjent navn i nesten enhver sport og er også et godt navn innen golf. Nike har en god serie på markedet med golfkøller som stadig er under utvikling og denne serien kalles Vapor. Her finner du flere varianter av Vapor Fly og Vapor Flex. Vapor Fly er en jernserie og en videreføring av Speed. Nike har også en kombinasjon som kalles Vapor Fly hybrid. Modellene har medfølgende standardskaft, men kan oppgraderes til et bedre skaft. Fra Nike er det spesielt Pro Combo som har blitt godt likt.

Cobra

golf7Cobra er også godt etablert navn på golfkøllemarkedet, og de følger med i utviklingen. I 2015 skiftet de ut Bio Cell-serien sin med en ny Fly-Z-serie. Dette er serien for den normale golferen. Her kan du velge mellom Fly-Z, Fly-Z Pro, Fly-Z+ og Fly-Z XL.

Mizuno

golf8Mizuno har også en god serie på markedet. Her finner du MP-15 og MP-H5 som en del av den kjente MP jern-serien. Mizuno har også JPX serien, hvor du finner 850 Forged som lages med bor. For deg som ønsker å finne et vanlig jern, så har Mizuno EZ-serien. Denne serien er den enkleste fra Mizuno, og passer godt for nybegynnere på banen.

Srixon

golf9Srixon har en Z-serie som flere mener er de peneste jernkøllene, men serien til Srixon er ikke bare pen, den har i tillegg en høy kvalitet. Her finner du både drivere og flatjern som kan passe både for den ferske entusiasten og for den profesjonelle golfspilleren. Srixon tilbyr drivere, (fairway) wood, hybrider og jern. Srixon har også egne golfkøller for kvinner – men her ligger nok den største forskjellen i fargevalget på tallene i Z-serien. Golfkøllene i seg selv er de samme. Her står det ikke på golfkøllene når du skal finne den gode spilleopplevelsen på golfbanen.

Callaway

golf10Andre golfkøller som det kan være verdt å se på, er de i serien fra Callaway. Callaway satser også både på en standard og en Pro versjon. Flaggskipet til Callaway er Big Bertha driveren, Big Bertha wood og Big Bertha flatjern. Big Bertha er designet for deg med et lavt handicap, og passer aller best for de bedre golfspillerne på banen.

Taylormade

golf11Produkter fra Taylormade er også godt likt blant golfere. Taylormade er gode på både drivere og på flatjern. Kanskje spesielt spennende er hvordan du selv kan stille inn tyngdepunktet på driveren. Spør i butikken eller på klubben hva du skal gå etter for å stille den inn best mulig. Innstillingene kan endres alt etter hva du trenger i akkurat det slaget. Taylormade selv kaller dette for perfeksjon i hvert slag, og de har langt på vei rett.

Bettinardi

golf12Når du prøver å finne de beste golfkøllene på markedet, så kan du ikke se bort fra det kjente merket Bettinardi. Bettinardi Golf ble etablert i 1991, og har etter hvert blitt en profesjonell aktør for puttere. Bettinardi lager sine puttere i Chicago, og er nøye på å sikre kvalitet i hvert ledd. Dette skal sikre at du får den gode golfopplevelsen når du putter.