De beste golfbutikkene i Norge

golf-klubborPå denne siden vil du finne en oversikt over de beste golfbutikkene i Norge. Oversikten er ment som en hjelp for deg som ønsker å finne gode steder der du kan handle golfutstyr.

Når du ønsker å finne det beste golfutstyret, så kan du kikke innom butikkene til de forskjellige golfklubbene. De har ofte gode medlemstilbud. Likevel kan du nok like gjerne finne det beste utstyret i en av de mange butikkene som har spesialisert seg på denne sporten. Litt avhengig av hvor du er i landet, så kan det være både nyttig og hyggelig å besøke den nærmeste golfbutikken.

Her er en liten oversikt med noen av de beste golfbutikkene som du kan finne her i Norge.

Custom Golf Senter, Frysjaveien 35c, 0884 Oslo
Custom Golf senter er mye mer enn en golfbutikk. Her finner du både simulatorer og et eget verksted der du kan få tilpasset utstyret til deg og din spillerstil. De har simulatorer som tilpasser golfkøllene og du kan velge mellom Titleist, Callaway, Nike, Ping, Cobra, Srixon og Mizuno.

Golfshoppen, Snarøyveien 42, 1364 Fornebu
Denne butikken ligger inne ved Fornebu Indoor Golf Center. Her finner du et eget simulatorsenter, verksted, golfbutikken og en kafé. Du kan også delta på kurs og på andre arrangement her.

Golfhandelen, Brynsveien 5D, 0667 Oslo
Denne butikken er like stor på nett som på Bryn i Oslo, men ønsker du en mer personlig kundebehandling med gode råd så er det verdt turen. De er svært servicebeviste og møter deg gjerne utenom åpningstidene dersom du øsnker det.

Onlinegolf.no, Klaus Hanssensvei 22, 5053 Bergen
Onlinegolf.no har også blitt store på nett, men også her kan du stikke innom når du gjerne vil ha gode råd ansikt-til-ansikt.

Golfstore, Ramstadveien 180, 1480 Slattum
Golfstore er store på golf og du kan finne dem flere steder i landet. Dette er en internasjonal kjede.

Golfstore, Nes Verk, 4900 Tvedestrand

De fleste golfklubbene har golfbutikk eller selger utvalgte golfprodukter som de kan anbefale. Her er noen golfbutikker som er fine å kikke innom om du er i nærheten:

• Kragerø GK, Diplemyrveien 1, 3788 Stabbestad
• Sola Proshop, Åsenvegen, 4050 Sola
• Sunnfjord GK, 6847 Vassenden
• Elverum GK, Starmoen, 2412 Sørskogbygda
• Byneset GK, Byneset Golfbane, 7074 Spongdal
• Stiklestad GK, Sørskagvegen 2, 7650 Verdal
• Skjeberg Golfklubb, Hevingen, 1739 Borgenhaugen
• Golfbutikken AS butikken, Luksfjellvegen 578, 3721 Skien